Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Les mestres Fathia Benhammou i Montserrat Pedreira parlaran d'educació més enllà de l'escola a l'Àgora Educació

Les mestres Fathia Benhammou i Montserrat Pedreira parlaran d'educació més enllà de l'escola a l'Àgora Educació


18/03/2022

L'acte se celebrarà el pròxim dijous 24 de març a la sala d’actes de la FUB1 a les 18.30 h de la tarda. Per assistir a l’acte cal inscriure’s prèviament

 

Dues mestres de llarga trajectòria i experiència seran les protagonistes del proper dels diàlegs educatius de l’Àgora Educació 2022, que se celebrarà el pròxim 24 de març. Fathia Benhammou, mestra especialitzada en educació infantil i amb una  llarga experiència en disseny, lideratge i gestió de projectes d’intervenció amb joves en situació de risc, conversarà amb Montserrat Pedreira, mestra, doctora en Educació i directora dels estudis de Grau en Mestre d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC. La conversa versarà sobre “Educació 360, més enllà de l’escola” i es farà a la sala d’actes de l’edifici FUB1 a les 18.30 h. Per assistir-hi cal inscriure’s en aquest enllaç.

El diàleg forma part del programa d’activitats “Àgora 2022., Mestres que (es) transformen”. La programació, adreçada a fomentar la reflexió i el debat entre la comunitat educativa de la ciutat per activar canvis i millores als centres educatius, dona resposta a un encàrrec de l’Ajuntament de Manresa en el marc del programa d’activitats de Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la capital del Bages.



El cicle de diàlegs, una dotzena en total, s’allargarà fins al mes de novembre. Els propers diàlegs abordaran qüestions com Eines digitals; Escola i Filosofia; La bellesa de la vida; Escola i Cultura; Escola i Transformació comunitària; Escola i Societat; i Innovació per a la transformació. Tots els diàlegs que s’han realitzat fins ara es poden recuperar íntegrament al canal de Youtube d’UManresa.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web