Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El mes de setembre tanca amb un 27% més de visitants a l'Oficina de Turisme

El mes de setembre tanca amb un 27% més de visitants a l'Oficina de Turisme


30/09/2018

Durant el cap de setmana passat a prop de 600 persones han gaudit dels equipaments turístics de Manresa

 

Aquest cap de setmana passat ha estat un cap de setmana de gran activitat turística a Manresa. Des de Manresa Turisme s’han organitzat 5 visites guiades i un fam trip adreçat als comerciants, que sumats a la 48a Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears i altres grups que van concertar visita de manera directa amb alguns equipaments turístics de la ciutat, han fet que centenars de visitants descobrissin la ciutat. A més, l’Oficina de Turisme de Manresa ha atès, durant la darrera setmana, un 67% més de visitants que la mateixa setmana de l’any passat i tanca el mes de setembre amb un augment total del 27% respecte setembre de 2017.

 

Cal destacar, la posada en marxa del programa “Welcome!”, un programa adreçat als comerços de Manresa, que té per objectiu que els botiguers i botigueres de Manresa puguin actuar en un determinat moment de “punts d’informació turística”. Aquest programa es concreta en dues sessions de coneixement del territori, una d’elles sobre Manresa i una segona que es centrarà en la part gastronòmica i de producte local. A més, a cada establiment que s’adhereixi al programa, rebrà un vinil identificatiu i un display on col·locar la fulleteria turística bàsica. La primera d’aquestes sessions de treball va tenir lloc aquest diumenge dia 30 i van participar-hi 9 establiments, tot i que són 17 els que s’han adherit al programa. Els participants van poder conèixer en profunditat la Cova de Sant Ignasi, el Carrer del Balç, la Seu i l’Espai Manresa 1522.

 

Pel que fa als visitants l’Oficina de Turisme, aquesta passada setmana s’han atès un 67% més de visitants respecte la mateixa setmana de l’any passat. En total, vora 400 persones han demanat informació a l’Oficina, procedents de la resta de Catalunya (un 27%), de Barcelona ciutat (21%), estrangers (10%) i procedents d’Espanya (8%). Pel que fa al total del mes de setembre, s’han augmentat els visitants en un 27% respecte setembre de 2017.

 

A banda d’aquesta visita, es van organitzar 5 visites guiades més, per a grups procedents de tota Catalunya, amb un total de 156 visitants. Paral·lelament, altres grups van visitar la Cova de Sant Ignasi, unes 225 persones més, i la Basílica de la Seu, com a part de la trobada de pessebristes, amb 200 persones més. En total, vora 600 visitants han gaudit dels equipaments turístics de Manresa durant el cap de setmana.

 

 

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web