Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Dol al Conservatori de Música de Manresa per la defunció del professor Enric Martínez Aragó

Dol al Conservatori de Música de Manresa per la defunció del professor Enric Martínez Aragó


14/02/2022

La direcció i el claustre del Conservatori Municipal de Música, així com la corporació municipal i els treballadors de l’Ajuntament de Manresa, manifesten  el seu dol per la pèrdua d’Enric Martínez Aragó, professor de trompa del Conservatori, que ha mort a l’edat de 56 anys. Feia més de 24 anys que era professor del centre i era una persona molt apreciada per companys i alumnat.


 

Tot l’equip humà del Conservatori Municipal de Música, conjuntament amb la corporació i la resta de treballadors de l’Ajuntament de Manresa, expressen el seu dolor i condol per la mort d’Enric Martínez Aragó, professor de trompa del Conservatori, que ha mort a l’edat de 56 anys.

 

Natural de Cullera (País Valencià), Enric Martínez Aragó va incorporar-se com a professor de trompa al Conservatori Municipal de Música l’octubre de 1997, fa més de 24 anys. Durant tot aquest temps ha estat un professional molt valorat i apreciat pels seus companys i tot l’alumnat. El Conservatori i l’Ajuntament acompanya en el sentiment els seus familiars  en aquests moments dolorosos.

Amb la col·laboració de:
Campus Manresa - | Mapa web