menu
Imatge de fons
Manresa 2022 Actualitat

Comencen les obres per adequar el camí de vianants d'accés a la Torre de Santa Caterina

08/04/2015

L’actuació, que està prevista que duri fins a finals d’abril, preveu la pavimentació del Camí de Santa Caterina, la col·locació de dos bancs, completar la senyalització d’itineraris i la plantació de dos arbres.

L’Ajuntament de Manresa ha iniciat els treballs per habilitar l’àmbit del Camí de Santa Caterina, de 360 metres de longitud, que està situat entre la carretera d’accés al barri de la Guia i la Torre de Santa Caterina

L’actuació està prevista que s’executi durant un mes, té un pressupost de 30.000 euros,i inclou la pavimentació del Camí de Santa Caterina, la col·locació de dos bancs, dos pals de senyalització d’itineraris i la plantació de dos arbres.

La pavimentació del camí consistirà en aplicar-hi un tipus de formigó de color cru adient amb l’entorn i en conservar les restes d’antics empedrats que alguns trams del vial encara conserven.

El Camí de Santa Caterina és apte només per a vianants i segueix en bona part el camí medieval que connectava la ciutat de Manresa, des del Pont Vell, cap al sud i l’oest, en direcció a Igualada, Calaf i Lleida.