menu
Imatge de fons
Manresa 2022 Actualitat

Ajornats una setmana, per la previsió de pluja, els treballs de pavimentació a la via Sant Ignasi i al carrer Vidal i Barraquer, previstos per diumenge, i el restabliment del trànsit al sector

25/10/2018

La previsió de pluja per a aquest cap de setmana ha obligat a ajornar els treballs de pavimentació de la via Sant Ignasi i carrer Vidal i Barraquer, previstos inicialment per aquest diumenge, dia 28, i que s’han traslladat al proper diumenge, 4 de novembre. La reobertura del trànsit no es farà dilluns dia 29, sinó el dia 5 de novembre.

El Servei de Projectes Urbans i infraestructures territorials de l’Ajuntament de Manresa comunica que, a causa de les previsions meteorològiques per al cap de setmana, aquest diumenge 28 d’octubre no es podran realitzaran finalment els treballs de pavimentació i senyalització horitzontal del Projecte de millora de la urbanització dels carrers Vidal i Barraquer i Via de Sant Ignasi. L’endemà, a partir de les 6 del matí, era previst obrir al trànsit aquests vials en tots els sentits de circulació, però tampoc no serà possible.

Tot plegat s’endarrereix una setmana, de manera que el proper diumenge, 4 de novembre, es farà la pavimentació i pintura, i l’endemà, dilluns 5, l’obertura del trànsit.

Amb aquesta actuació finalitza el gruix principal de les obres delProjecte de millora de la urbanització dels carrers Vidal i Barraquer i Via de Sant Ignasi,que es van iniciar el gener passat, amb un període d’execució previst de 10 mesos. Els propers dies, l’actuació s’anirà completant amb treballs de jardineria, plantació d’arbres i instal·lació de mobiliari.

Amb motiu dels treballs de pavimentació i senyalització les afectacions al trànsit (finalment el dia 4 de novembre) seran les següents:

-Durant els treballs, es tallarà al trànsit de vehicles a la Via Sant Ignasi; entre la Plaça Sant Ignasi i la Plaça del Remei; i al carrer Vidal i Barraquer i carrer Viladordis, entre Av. Francesc Macià i carrer Vidal i Barraquer.

-Es limitarà l’accés de vehicles des de rotonda Sant Marc en direcció a Via Sant Ignasi. Es mantindrà l’accés a Cova, pàrquing Centre Històric i Basílica de La Seu. Els veïns dels carrers sector Escodines i Sant Bartomeu i dels carrers sector Sant Llúcia i Vallfonollosa accediran des de carrer Sant Marc i Via Sant Ignasi.

-Així mateix es mantindrà l’accés i sortida de veïns de Via Sant Ignasi (entre plaça Remei i carrer Vidal i Barraquer) i del carrer Remei de Baix des de Plaça del Remei; i es mantindrà l’accés i sortida dels usuaris del pàrquing de les Piscines Municipals per la Plaça del Remei. També es mantindrà l’accés i sortida de veïns de carrer Viladordis des de l’Av. Francesc Macià. Amb motiu dels treballs de senyalització horitzontal, es prohibirà l’estacionament de carrer Viladordis entre Av. Francesc Macià i carrer Vidal i Barraquer.

Aquestes afectacions al trànsit s’iniciaran el diumenge 4 de novembre a les 7 del matí i finalitzaran el dilluns 5, a les 6 edl matí. Un cop finalitzats els treballs, s’obrirà al trànsit tots els vials afectats, de manera que es restabliran tots els sentits de circulació a Via Sant Ignasi, carrer Vidal i Barraquer i carrer Viladordis. El trànsit de vehicles i vianants de la cruïlla de Via Sant Ignasi amb carrer Vidal i Barraquer es regularà per mitja d’una nova semaforització.