Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

El comerç celebra dissabte la primera Manresa Shopping Fest, que dinamitzarà els carrers de música, activitats i diversió

Imatge de la notícia
30/09/2024

Gimcanes infantils, sessions de personal shopper, una xerrada de l’estilista i comunicadora Marta Pontnou i actuacions musicals en directe, entre moltes altres propostes, contribuiran a animar els eixos comercials de la ciutat i presentar la temporada tardor-hivern. Les activitats tindran lloc en horari diürn.

 

 

Tot està a punt per a la celebració aquest pròxim dissabte, 5 d’octubre, de la primera edició de la Manresa Shopping Fest, una gran festa del comerç que neix amb la voluntat de tenir caràcter anual i que involucrarà tots els eixos comercials de la ciutat. L’activitat està inclosa en el nou Pla de Promoció i Dinamització del Comerç Local que impulsa l’Ajuntament de Manresa conjuntament amb la UBIC i les associacions de comerciants de la ciutat.

Amb l’objectiu de dinamitzar el comerç, la Shopping Fest vol fer d’aquesta jornada una experiència enriquidora a través de la música, la gastronomia, l'entreteniment i les compres. Hi ha previstes una quinzena d’activitats: gimcanes infantils, sessions de personal shopper, una xerrada de l’estilista i comunicadora Marta Pontnou i actuacions musicals en directe, entre altres propostes.

Aquesta festa del comerç, que se celebrarà en horari diürn (fins a les 21 h)  està pensada  per a tota la família, també per als més petits, que podran gaudir d’una gimcana vinculada als diferents comerços de la ciutat amb la finalitat de conscienciar-los que quan comprem en establiments de proximitat contribuïm a millorar l’economia local.

La música tindrà un protagonisme especial als carrers mentre es passeja pels comerços de la ciutat per gaudir de les últimes novetats de la temporada tardor-hivern.  Hi haurà diverses actuacions en directe emplaçades a diferents localitzacions del centre de Manresa, amb concerts de versions al més pur street style i també una sessió de DJ.

Entre les accions dinamitzadores també destaquen les propostes de Personal Shopper, on persones expertes t’oferiran trucs i  consells per triar quines peces de roba t’ajudaran a treure més partit del teu cos. En aquesta línia, Marta Pontnou, estilista, escriptora i col·laboradora en alguns mitjans de comunicació, farà la xerrada ‘Com vestir bé a la feina’, per compartir alguns dels seus consells que poden servir per guanyar tant en professionalitat en el món laboral com en confiança personal.  

Durant la jornada, diferents establiments oferiran propostes gastronòmiques, degustacions i còctels preparats especialment per a l’ocasió. No hi faltaran les desfilades de moda, conta contes, berenars per als infants i moltes altres sorpreses.

Les accions de dinamització es completaran amb la presència de diferents estructures repartides per la ciutat, on les persones podran fer-se  fotos i pujar-les a les xarxes socials deixant testimoni del pas pel festival, i publica-la amb el hashtag #manresashoppingfest.

A més, si es fa una compra superior a 50 euros als establiments adherits a la Manresa Comercial, i es porta el tiquet a l’estand de la UBIC situat a la plaça Sant Domènec, t’entregaran un Golden Ticket, un rasca-rasca que algun d’ells serà premiat amb obsequis de diferents comerços de la ciutat.

Més informació aquí.

 

Programació de la Manresa Shopping Fest

 

11 h a 13  h

Gimcana Infantil
Sant Domènec - Cocolisto

 
10. 30  a 1.:30  h

1a Sessió Personal Shopper
Carrer Nou

12  h

Xerrada “Com vestir bé a la feina”
per Marta Pontnou al Pati del Kursaal

17  a 19 h

Gimcana infantil
Sant Domènec - Cocolisto

 
17  a 20.30  h

Sessions de Personal Shopper
Espai Comercial

18  h

Actuació en directe
Guimerà - Carrer Casanovas

19  h

Actuació DJ
Carrer del Born

 

Durant tota la jornada els comerciants oferiran diferents activitats

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat