6a Marxa del Pelegrí

· ACTIVITAT AJORNADA FINS A LA TARDOR PER LES MESURES DE PREVENCIÓ ADOPTADES PER LA COVID19 ·

El 25 de març de 1522, el pelegrí Ignasi de Loiola baixava de Montserrrat en el seu pelegrinatge des del País Basc cap a Jerusalem i arribà a Manresa. Va fer-hi una estada d’onze mesos, durant els quals va viure una profunda transformació espiritual que el va portar a redactar els Exercicis Espirituals i, posteriorment, a fundar la Companyia de Jesús. Durant tota la seva vida, el record de Manresa el va acompanyar en el seu intens viatge personal.

Amb la sisena Marxa del Pelegrí, se segueixen les petjades de Sant Ignasi, revivint la seva experiència i gaudint dels paisatges que van captivar-lo. La caminada permet també experimentar l’acollida que va rebre aquest personatges de relleu mundial a la ciutat que el va inspirar.

Manresa transforma. Manresa acull. Manresa batega.

MODALITATS 2020:

MONTSERRAT 26:

26km. 600D+

Última etapa del Camí Ignasià, des de Montserrat fins a la plaça Major de Manresa. Inclou botifarrada a Sant Cristòfol de Castellbell, on també es podrà visitar la Fira del Montserratí.

MONTSERRAT 8:

8km. 250D+

Recorregut curt pel Camí Ignasià des de Montserrat fins a Sant Cristòfol de Castellbell, on després de gaudir de la botifarrada i la Fira del Montserratí, un autobús enllaçarà amb els últims metres de la Marxa a Manresa.

LLUVIÀ 15:

15km. 250D+

Caminada circular per l'Anella Verda de Manresa que comença i acaba a la plaça Major, tot passant per la Torre Lluvià, el Gorg Blau i l’Oller del Mas, on enllaça amb l’últim tram del Camí Ignasià cap al centre de Manresa.

ARRIBADA A LA PLAÇA MAJOR

Les tres modalitats finalitzen el seu recorregut a la plaça Major, després d’haver travessat el carrer medieval del Balç, on es podrà fer una sessió de ioga de recuperació a càrrec d’Aura Ioga. A la plaça Major es podrà gaudir de l’avituallament final de la Marxa i conèixer de primera mà l’Any Lluís Espinal de Sant Fruitós de Bages.