Manresa Tour Virtual en família

Des de Manresa Turisme ens agradaria fer-vos més distrets aquests dies de confinament alhora que descobriu el patrimoni manresà des de casa, i per això us oferim aquest Tour Virtual en família!

En què consisteix?

1. Descarregueu-vos la app Izi Travel. És una app gratuïta d'audioguies on, a banda de Manresa, trobareu tours guiats per tot el món! Un cop la tingueu, al cercador busqueu "Manresa". Veureu que apareixen vàries rutes. Les rutes oficials de Manresa Turisme són dues:

- Manresa, cor de Catalunya

- Manresa Universal la ciutat de Sant Ignasi. 

Són els dos tours que necessitareu per poder respondre les preguntes que farem durant les setmanes que duri l'activitat!

2. A partir de dilluns 20, de dilluns a dijous a Instagram Stories penjarem una pregunta relacionada amb els tours de Izi Travel, que haureu de respondre. Al dia següent, donarem la resposta correcta. Tots els que respongueu les 4 preguntes de la setmana (tots!) tindreu una visita guiada gratuïta per la vostra unitat familiar. 

La setmana del 20, parlarem sobre Modernisme i trobareu les respostes al tour "Manresa, cor de Catalunya".

La setmana del 27, parlarem sobre Sant Ignasi i Manresa i trobareu les respostes al tour "Manresa Universal la ciutat de Sant Ignasi"

La setmana del 4 de maig, parlarem sobre l'època medieval i trobareu les respostes al tour "Manresa, cor de Catalunya".

3. Els divendres, penjarem les instruccions per fer una manualitat vinculada a la temàtica de la setmana. Podeu fer-la i si la compartiu a Instagram amb el hashtag #manresaturismedesdecasa tindreu un obsequi! A més, quan acabi el confinament en la podeu portar i farem una mostra de totes les manualitats fetes. Recordeu que heu de tenir el perfil públic o si no, no les veurem! Si no voleu tenir públic el perfil, ens les feu arribar a través de missatge x Instagram!

Esperem que en gaudiu i que descobriu la nostra bonica ciutat!!