Proposa una localització

FORMULARI

PROPOSA LA TEVA PRÒPIA LOCALITZACIÓ

Tens algun espai o propietat que pugui ser susceptible de ser una localització de rodatge? Qualsevol espai pot ser un magnífic escenari: cases modernes, antigues o abandonades, edificis, botigues, jardins o patis… Proposa el teu espai completant aquest formulari

Manresa Film Office és un servei de l’Ajuntament de Manresa que actua com a mer intermediari entre productores i propietaris dels diferents espais, i com a tal no assumeix cap tipus de responsabilitat que se'n pugui derivar.

ACOMPANYA L’ESPAI AMB LES MILLORS FOTOGRAFIES! 

Per a poder il·lustrar bé el teu espai envia un mínim de 4 fotografies i un màxim de 15, que acompanyaran la fitxa tècnica. 

Consells!

Envia imatges amb bona qualitat, que puguin ajudar als localitzadors a fer-se una idea general de l’espai, amb diferents angles, de l’interior i l’exterior. Si creus que el teu espai té algun detall característic que el faci més atractiu no t’oblidis d’il·lustrar-ho! En qualsevol espai hi ha bellesa, no descartis plans per por que no resultin atractius! I sobretot, intenta que a les fotografies no hi surtin persones! 

Quan hagis de prendre imatges d’interiors assegura’t de mostrar tots els angles fotografiant els espais des d’una de les cantonades de l’habitació, de dia i amb els llums encesos per obtenir la millor il·luminació possible. 

Per fer fotografies de les habitacions que vulguis mostrar, pren-les des de la cantonada de l’habitació, de dia i amb els llums encesos, per tal que hi hagi una bona il•luminació. Millor sense flash. 

Característiques tècniques

Les fotografies han de ser de bona qualitat amb un ample (mínim) de 1024 píxels i en format JPG. Pes màxim per imatge: 2 Gbytes

LA MEVA LOCALITZACIÓ HA ESTAT ESCOLLIDA! 

Si ets contactat per una productora, és necessari que tinguis en compte els següents factors: 

  • Quants dies i quantes hores la productora estarà ocupant l’espai.
  • Esbrinar què es filmarà; que et descriguin completament les escenes.
  • Hi haurà un grup que hi anirà abans per preparar l’espai? Quan?
  • Quin nombre de persones total involucrarà la producció?
  • Necessitaran un espai per utilitzar com a camerino o per guardar material?
  • On aparcaran els vehicles del rodatge?
  • Farà falta potència extra per la il•luminació (generador) o s’utilitzarà la de la casa?
  • Hi haurà alteracions a la propietat?
  • On menjarà l’equip?
  • Quina és la millor opció d’accessos perquè l’equip entri i surti?
  • Quant trigarà a tornar l’espai al seu punt inicial?
  • Que l’equip faci fotografies dels espais que hagi de retocar per tal que després puguin tornar-ho tot al seu lloc.

NEGOCIACIONS

Les negociacions es realitzaran entre la productora i el propietari de la localització. A l’hora d’arribar a un acord, pots demanar de modificar o afegir les clàusules, condicions i terminis que consideris convenients.

QUIN PREU ÉS L’ADEQUAT? 

Estàs oferint la teva localització, i com a cedent de l’espai ets responsables d’establir el preu que estimis oportú tenint en compte les hores i les molèsties que puguin derivar-se del rodatge. 

Tingues en compte el tipus de rodatge que es realitzarà i adapta’t: no és el mateix una producció realitzada per estudiants, per una sèrie de televisió, per publicitat o per cinema. 

Des de Manresa Film Office t’aconsellem que siguis realista i tinguis en compte que un preu desorbitat pot resultar dissuasiu i danyar la reputació de la teva localització. 

I SI HI HA DESPERFECTES?

Les productores estan obligades a tenir una assegurança que cobreixi tots els desperfectes que es puguin causar durant el rodatge. Assegura’t que la pòlissa d’assegurança és vigent demanant que te l’ensenyin. Un cop finalitzat el rodatge, és convenient fer un informe de danys on es plasmi l’existència i abast d’aquests, dins el termini que s’especifiqui al contracte. Un cop transcorregut ja no podràs reclamar res a la productora. 

INFORMACIÓ A TENIR EN COMPTE

Tota la informació de la teva localització estarà disponible a la web del Manresa Film Office.

Manresa Film Office es reserva l’opció de retirar sense avís previ la localització si aquesta no compleix amb els requisits i obligacions establertes. 

El propietari de la localització pot demanar en qualsevol moment que les seves dades siguin retirades de la web. 

Manresa Film Office és totalment aliena a qualsevol acord entre la productora i el propietari de l’espai, de manera que no assumeix cap tipus de responsabilitat al respecte

Consells!

Sigues professional, intenta que només hi hagi una persona interlocutora entre la localització i la productora. 
Intenta ser flexible i pacient amb les productores: els horaris no sempre es poden complir en un rodatge. 

FORMULARI