Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Programa d'Equitat en els Treballs

El programa d’Equitat en els Treballs vetlla per promoure la igualtat de gènere i LGTBI+ en els llocs que s’ocupen en el treball o entitats. El programa inclou:

La Teoria de l’Equitat d’Stacy Adams (1963) és una teoria motivacional , la qual ressalta la importància de que el personal laboral percebi que el tracte que estan reben en la feina és just. A la vegada, defensa que, si l’equip observa que els seus esforços són recompensats de manera adequada,  es veurà reflectit en la seva satisfacció i nivell de motivació.

Si voleu revisar la situació actual de la vostra organització, entitat o  empresa, pots contactar per correu electrònic a: siad@ajmanresa.cat o al telèfon: 93.875.23.10.

Servei d'informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig - Carrer de la Canal, núm. 6, 1r - 08241 Manresa - +34 93 875 23 10 - siad@ajmanresa.cat