-
Inici -
Serveis - Atenció a la ciutadania
- Acollida i Nova Ciutadania
- Barris i Acció Comunitària
- Comerç, fires i mercats
- Cooperació i Solidaritat
- Cultura
- Comunicació
- Empresa i emprenedoria
- Educació
- Esports
- Feminismes
- Gestió documental i arxiu
- Gestió tributària i recaptació
- Infància
- Habitatge
- Joventut
- LGTBI
- Llengua
- Medi Ambient
- Mobilitat
- Participació ciutadana
- Persones grans
- Població
- Policia local, protecció civil i emergències
- Projectes urbans
- Promoció Cultural, Turística i Comercial
- Residus i Neteja
- Sanitat
- Serveis funeraris
- Serveis Socials
- Tresoreria - pagaments
- Treball i ocupació
- Coneixement
- Urbanisme
- Via pública
- Adreces i telèfons municipals
-
Sanitat - Actes del Consell Municipal de Drogodependències i altres Addiccions
- Actes del Consell Municipal de Salut
- Alimentació saludable
- Altres animals / plagues
- Animals de companyia
- Educació sanitària
- Enquesta de percepció de salut
- Farmàcies d'urgència
- Manresa càrdioprotegida
- Pla municipal de salut
- Prevenció d'addiccions
- Projecte 'Ets Addictx a la pantalla?'
- Segell de Qualitat Sanitària
- Seguretat i higiene alimentària
- Subvencions de Salut Pública
- Tatuatge, pírcing i micropigmentació
-
Seguretat i higiene alimentària - Manipuladors aliments
- Declaració responsable en matèria de seguretat alimentària (Sol·licitud d'Inscripció al cens municipal d'establiments minoristes d'alimentació de Manresa)
- Plans autocontrols
- Sectors alimentaris
- Normativa general
- Inspeccions establiments minoristes alimentació
- Campanya seguretat alimentària "Manresa et cuida"
-
Sectors alimentaris -
Altres
Altres
Documents
- Fitxa amb la normativa bàsica i característiques tecnico-sanitàries dels establiments de venda de begudes alcohòliques i no alcohòliques, sucs de fruites i vegetals.
- Fitxa amb la normativa bàsica i característiques tecnico-sanitàries dels establiments minoristes cervesers.
- Fitxa de la normativa bàsica i caracterastíques tècnico-sanitàries dels establiments de venda d'aliments congelats.
- Fitxa de la normativa bàsica i caracterastíques tècnico-sanitàries dels establiments de venda de cacau, cafè, te i derivats.
- Fitxa de la normativa bàsica i les característiques tecnico-sanitàries per al transport de productes a temperatures regulades per autovenda i repartiment.
- Fitxa de la normativa bàsica i les característiques tecnico-sanitàries per als establiments de venda d'ous i ovoproductes
A continuació us adjuntarem l’enllaç i les fitxes d’altres establiments minoristes d’alimentació com són: establiments de venda llegums cuits, gelats, orxates, ous, masses fregides, llaminadures, aigües, begudes alcohòliques , no alcohòliques i sucs, així com llet i formatges, hortalisses, fruites, mel,...
Les fitxes són un resum de la normativa i de les característiques tècnico-sanitàries que han de presentar els establiments que venguin aquests productes.
http://www.diba.es/web/salutpublica/fitxes_informes_establiments_alimentaris